Om mig och massage hos mig

Jag som driver CEM Massage som numera finns både centralt i Göteborg och på Hisingen, heter Camilla.

Om mig

Jag som driver CEM Massage som numera finns både centralt i Göteborg och på Hisingen, heter Camilla.

Jag gillar att vistas ute i naturen och jag tycker mycket om både rida och promenera. Jag gillar också att träna för att må bra men också för att hålla fysiskt och kunna göra ett bra jobb. Under den varma årstiden ger jag mig gärna ut på en mc-tur och jag älskar att känna friheten och alla underbara dofter.

Jag är Certifierad massör av Branschrådet Svensk massage, Dipl. Massör, Diplomerad Massageterapeut och Diplomerad hudterapeut. Det skall vara en självklarhet att man skall kunna utföra sitt yrke väl. Därför har jag certifierat mig och vidareutbildat mig. Du ska kunna känna att du är i goda händer när du kommer till mig.

Varför jobbar jag med massage.

Eftersom jag själv haft problem med spända och stela muskler tidigare så vet jag hur välgörande en massagebehandling kan vara. Idag vet jag vikten av att både röra på sig, träna och ta regelbundna behandlingar.

Min erfarenhet av både orörlighet och smärta gör att jag vet hur skönt det kan vara att få en massageterapeutisk behandling som gör att man mår mycket bättre. Man har lättare att kunna göra saker som man tycker är roligt att göra utan att kroppen hindrar en eller sätter stopp.

Jag vill kunna dela med mig av min kunskap och använda min erfarenhet både som behandlare och som en person som själv haft smärtproblematik och stela och spända muskler.

Jag gillar att kunna hjälpa människor till att må bra och inte acceptera att man har ont. Naturligtvis är jag intresserad av allt som har med friskvård att göra och att kunna hjälpa folk till ett bättre liv utan krämpor och för att bara må bra.